Veelgestelde vragen

Ik wil graag een bruidsjapon bij jullie komen kopen. Maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk?

Allereerst gefeliciteerd met je voorgenomen huwelijk. Nadat je een afspraak hebt gemaakt gaan we tijdens de pasafspraak uitgebreid passen. Voor het passen reserveren wij ruim twee uur per bruid. De styliste zal je uitgebreid adviseren bij het passen van de diverse bruidsjaponnen. Als je uiteindelijk JA hebt gezegt tegen je droomjurk dan gaan we je lichaamsmaten opmeten om te kunnen bepalen welke maat jurk we voor je gaan bestellen bij de desbetreffende leverancier. Je krijgt dus altijd een nieuwe jurk. Nadat we de aanbetaling hebben ontvangen gaat de jurk in bestelling en die krijgen we dan ongeveer na 5 maand bij ons binnen, Dan kom je jou eigen jurk passen en daar heb je dan de juiste schoenen en lingerie bij nodig zodat we alles netjes af kunnen spelden en op lengte kunnen maken.

Moet ik een afspraak maken om bij jullie langs te komen?

Wij werken in verband met de drukte alleen op afspraak. Wij willen aan elke bruid de aandacht en de tijd besteden die zij nodig heeft om haar droomjapon te vinden. Het maken van een afspraak is mogelijk dagelijks van dinsdag t/m zaterdag vanaf 10.00 uur. En daarnaast op donderdagavond. Andere avonden in overleg.

Is een pasafspraak vrijblijvend?

Een pasafspraak is ten alle tijden vrijblijvend. We hebben een uitgebreide collectie en je hebt dus een grote kans van slagen, maar het kijken is uiteraard geheel vrijblijvend.

Ik wil graag wat mensen meenemen met het uitzoeken van mijn jurk. Mag dat?

Dit is geen enkel probleem. Wij vragen wel dat het aantal mensen dat je meeneemt beperkt te houden tot maximaal 6 personen.

In welke prijscategorie zitten de nieuwe collectie bruidsjaponnen?

Onze collectie begint vanaf € 1200.-.- en gaat tot € 1950.-.-.
De gemiddelde prijs ligt rond € 1.550.-. 

Mag er gefotografeerd worden tijdens het passen?

Wij hebben afspraken met onze leveranciers dat de bruidsjaponnen wel gefotografeerd mogen worden. Van de bruidsjapon die uiteindelijk gekozen is mag na aankoop wel een foto gemaakt worden.

Hoeveel maanden voor de huwelijksdag moet ik mijn japon bestellen?

Wij adviseren 8 maand voor de bruiloft je japon te bestellen.

Kan ik een stofstaal van mijn japon meekrijgen?

Onze styliste geeft na aankoop van je japon een stofstaaltje mee. Wil je graag nog een stofstaaltje of ben je hem verloren dan kun je via ons mailadres een nieuwe aanvragen.

Is mijn japon verzekerd tegen brandschade, faillissement of inbraakschade?

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging CBW Mitex, Inretail en deze branche verzekerd de aankoop tegen schade of faillissement. 

Ik heb elders een bruidsjapon gekocht, kan ik ook alleen schoenen, lingerie of sieraden bij jullie kopen?

Ja, het is mogelijk om als je geen japon bij ons gekocht hebt wel je schoenen, lingerie of sieraden bij ons te kopen. Houd hierbij wel rekening met een eventuele levertijd.