Adore by Justin Alexander

Een nieuw merk: Adore (by Justin Alexander)

De bruid die Adore draagt is zorgeloos en jeugdig. Ze heeft een actieve en hippe levensstijl, is onafhankelijk en staat open voor de schoonheid die het leven haar biedt.

Adore, een nieuwe naam in de collectie van Bruidsboutique Josephine by Brenda. Dit nieuwe merk van Justin Alexander is speels, informeel, maar altijd trendy. Met deze collectie richt het label zich op informele styling met elegante accenten in elk detail. Trendy halslijnen, details zoals off-the-shoulder, bikini en V-hals.  Er is een ontwerp voor elke bruid en elke stijl.

Collectie 2022
Rustige stijlen, bijzondere details en eenvoudige en gladde rokken wisselen elkaar af in de collectie van Adore by Justin Alexander. Ben jij op zoek naar een on trend wedding dress, die niet te zwaar is, maar waar je wel de show mee steelt? Dan zijn de lichte & trendy trouwjurken met elegante accenten uit deze collectie van Adore by Justin Alexander echt iets voor jou!

Kom langs om de prachtige collectie trouwjurken van Adore by Justin Alexander in het echt te bewonderen én natuurlijk te passen.

Word jij een stijlvolle Adore bruid? Deze mooie stijlvolle bruidsjurk van Adore, modelnummer..
Word jij een geweldige Adore bruid? Een schitterende bruidsjurk van Adore by Justin Alexande..
Word jij een klassieke Adore bruid? Deze klassieke bruidsjurk van Adore by Justin Alexander,..
Word jij een prachtige Adore bruid? Deze geweldige A-lijn jurk van Adore by Justin Alexander..
Word jij een stijlvolle Adore bruid? Mooie prinsessenjurk van Adore, model Hillary 11172. Deze br..
Word jij een romantische Adore bruid? Deze romantische bruidsjurk van Adore, model Rowena 11192, ..