Corona

Lieve aanstaande bruid

Gaat jouw bruiloft door?
Heb je extra maatregelen moeten nemen?
Heb je dingen anders moeten regelen?
Hoe zit het nu met corona en jouw trouwjurk?

Wij zijn blij dat we in deze moeilijke tijd een mogelijkheid hebben gevonden om de bruiden die graag bij ons willen komen passen toch te kunnen helpen! Zeker in deze tijd, waarin we er extra voor elkaar willen zijn, vinden wij het belangrijk om deze mooie en leuke ervaring mogelijk te maken. Uiteraard werken wij binnen de veiligheidsrichtlijnen van het RIVM.

Jouw pasafpraak
Wij zijn uitsluitend op afspraak geopend en de gezondheid en de veiligheid van jou en onze medewerkers staat voorop. We zijn zoals altijd (maar nu extra) alert op hygiëne en nemen daarvoor de juiste maatregelen en zorgen voor sociale afstand (‘social distancing’). Als je een passessie hebt in de komende weken, check dan vooraf of jij, iemand uit je gezelschap of je huisgenoten klachten hebben. Denk hierbij o.a. aan snotteren, keelpijn, hoesten of koorts. Als dit het geval is, vragen we je vriendelijk om jouw afspraak te verplaatsen naar een ander moment. 

Maatregelen winkelbezoek
We schudden geen handen meer, maar doen een elleboog groet of zwaaien naar elkaar. In de winkel hebben we desinfecterende handgel en doekjes ter beschikking en kun je natuurlijk jouw handen wassen met zeep.

Aantal personen
Ondanks dat het natuurlijk erg gezellig en fijn kan zijn om met een groep vriendinnen of familie bij ons jouw droomjurk uit te zoeken, vragen we je in deze situatie met maximaal 3 tot 4 personen te komen.

Uitstel van jullie bruiloft
Mocht jullie geplande trouwdag i.v.m. de maatregelen worden verschoven, dan kun je jouw trouwjurk, schoenen en eventuele accessoires natuurlijk langer bij ons opslaan. Neem contact met ons op om hier afspraken over te maken.

We wensen iedereen heel veel sterkte en gezondheid toe!