Corona

Lieve aanstaande bruid

We zijn vanaf woensdag 3 maart weer geopend alleen op afspraak.

Stuur ons een WhatsApp bericht op 0548 619144  voor al je vragen. 

Gaat jouw bruiloft door?
Heb je extra maatregelen moeten nemen?
Heb je dingen anders moeten regelen?
Hoe zit het nu met corona en jouw trouwjurk?

Wij zijn blij dat we in deze moeilijke tijd een mogelijkheid hebben gevonden om de bruiden die graag bij ons willen komen passen toch te kunnen helpen! Zeker in deze tijd, waarin we er extra voor elkaar willen zijn, vinden wij het belangrijk om deze mooie en leuke ervaring mogelijk te maken. Uiteraard werken wij binnen de veiligheidsrichtlijnen van het RIVM.

Pasafspraak
Heb jij jouw jurk al gekocht dan mogen wij wel een pasafspraak met je plannen zodat we jouw jurk in de winkel kunnen spelden en kunnen gaan vermaken op ons atelier. Hierbij schudden wij geen handen, maar doen een elleboog groet of zwaaien naar elkaar. In de winkel hebben we desinfecterende handgel en doekjes ter beschikking en kun je natuurlijk jouw handen wassen met zeep. We vragen van elke klant neem je eigen mondkapje mee.

Aantal personen
Ondanks dat het natuurlijk erg gezellig en fijn kan zijn om met een groep vriendinnen of familie, vragen we je in deze situatie met 2 tot maximaal 3 personen te komen. 

Normaal stellen we geen maximum aan het aantal mensen wat je mee mag nemen naar je pasafspraak. Helaas moeten we dat in deze COVID-19 tijd wel hanteren. Als je graag meerdere mensen mee zou willen nemen dan maken we graag ruimte in de agenda om op korte termijn nog een nieuwe pasafspraak met je in te plannen zodat je alsnog degene jou droomjurk kunt laten zien. Facetime en videobellen zijn toegestaan tijdens je afspraak.

Uitstel van jullie bruiloft
Mocht jullie geplande trouwdag i.v.m. de maatregelen worden verschoven, dan kun je jouw trouwjurk, schoenen en eventuele accessoires natuurlijk langer bij ons opslaan. Neem contact met ons op om hier afspraken over te maken.

We wensen iedereen heel veel sterkte en gezondheid toe!