ADORE 11299 / Hannah   

Tags: Adore by Justin Alexander


Word jij een elegante Adore bruid?

De A-lijn bruidsjurk van Adore, modelnummer 11299 / Hannah, is een prachtige keuze voor bruiden die op zoek zijn naar een elegante en verfijnde trouwjurk. Deze jurk heeft een strakke V-hals uitsnijding aan zowel de voor- als achterkant, waardoor het een tijdloos en stijlvol silhouet creëert.

Het lijfje van de jurk is gevoerd en is verfraaid met matte kanten applicaties, die zorgen voor een delicaat en romantisch detail. Deze applicaties lopen ook door op de tule rok, wat een naadloze overgang creëert van bovenlichaam naar onderlichaam.

In de taille is er een extra accent aangebracht met kraaltjes en pailletten, wat een vleugje glamour toevoegt aan de bruidsjurk Hannah van Adore en je figuur flatteert. De subtiele details voegen een vleugje schittering toe zonder te overdrijven.

Deze prachtige bruidsjurk heeft een wat langere sleep, wat bijdraagt aan de majestueuze uitstraling van de jurk. Aan de achterkant van de trouwjurk zijn mooie knoopjes aangebracht, die niet alleen een decoratief element toevoegen, maar ook zorgen voor een verfijnde sluiting.

Een opvallend kenmerk van deze trouwjurk is dat deze geschikt is voor bruiden met een maatje meer, waardoor het een inclusieve en veelzijdige keuze is voor vrouwen van verschillende lichaamstypes.

Kortom, de A-lijn bruidsjurk van Adore, modelnummer 11299 / Hannah, is een adembenemende en veelzijdige keuze voor bruiden die op hun trouwdag willen stralen in een tijdloos en elegant ontwerp.

Kleur

Ivory

Ben jij benieuwd hoe deze geweldige ADORE BY JUSTIN ALEXANDER trouwjurk jou staat?